Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Orchidea és Bromélia Kiállítás

Budapest
HelyVajdahunyad Vára


Orchidea és Bromélia Kiállítás

A Magyar Orchidea Társaság idén is megrendezi hagyományos Orchidea és Bromélia Kiállítását a Vajdahunyadvárban.

 

A kiállításon a Magyar Orchidea Társaság tagjainak a gyűjteményéből, valamint magyar és külföldi kereskedők orchideáiból és broméliáiból sok szép különlegességet tekinthetnek meg a látogatók.

 

A kiállítás ideje alatt szakmai előadásokon informálódhatnak a látogatók az orchideák tartásáról, növényvédelméről, és választ kaphatnak az orchideákkal kapcsolatos kérdéseikre. 

 

Helyszín: Budapest, Vajdahunyad Vára

 

Tekintse meg a korábbi kiállításról összeállított galériát! 

 

 

 

Közeli fürdő

 

Az ország, sőt Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, az első pesti gyógyfürdő és az egyik legjelentősebb wellness központ a Széchenyi fürdő. A fürdőben 21 nyitott és fedett medence, valamint 10 szauna található. Élménymedencéjében sodrófolyosó, víz alatti pezsegtetés, nyakzuhany és ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugár működik. A hagyományos gyógyszolgáltatások mellett wellness szolgáltatást is tartalmaz a belépőjegyár, mint például szauna és vízi torna. A főváros legmenőbb éjszakai fürdőzése minden szombaton ide csalogatja a fiatalokat. 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Orchidea és Bromélia Kiállítás: március 21.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program még nem ismert



Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók